Loading... Please wait...

Alícia - AIDS és egy élet, mint egy álomban by Alicia Sticker - Hungarian translation of Alicia - AIDS and a life like a dream / A true story that has a message for those who are looking for life

$55.00
SKU:
9639434019
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Alícia - AIDS és egy élet, mint egy álomban  by Alicia Sticker - Hungarian translation of Alicia - AIDS and a life like a dream / A true story that has a message for those who are looking for life

 

PAPERBACK 2002

ISBN: 9639434019

PAGES 88

PUBLISHER: EVANGÉLIUMI

 

Hungarian Summary:

Alicia kétségbeesetten keresi az életet – kábitószerekben, kapcsolatokban. Tizenhét évesen HIV-fertőzött, és tudja, hogy mindent eljátszott. Mégis ennél a mélypontnál fény hatol a sötétségbe. Igaz történet, melynek üzenete van olyanok számára, akik keresik az életet.

English Summary:

Alicia is desperately looking for life - in drugs and relationships. At the age of seventeen, she was infected with HIV and she knew she had done everything. Yet at this low point, light penetrates into the darkness. A true story that has a message for those who are looking for life.

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Alícia - AIDS és egy élet, mint egy álomban by Alicia Sticker - Hungarian translation of Alicia - AIDS and a life like a dream / A true story that has a message for those who are looking for life to your wish list.