Loading... Please wait...

Koltai kabaré DVD 2007 Koltai Cabaret / Directed by Szegő Mihály / Hungarian Comedy show - stand up / Europa Records ER 7005

$15.99
SKU:
5999883108017
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Koltai kabaré DVD 2007 Koltai Cabaret / Directed by Szegő Mihály / Hungarian Comedy show - stand up / Europa Records ER 7005

UPC 5999883108017

REGION 2 PAL DVD  

MADE IN HUNGARY

AUDIO: Hungarian 2.0

Runtime: 114 minutes

 

Hungarian Summary:

A legendás nevettető és rendező Koltai Róbert, az egykori illetékes elvtárs, majd illetékes polgártárs, akit az MTV szilveszteri kabaréjában közel 2 millióan tekintettek meg – immár mint illetékes bajtársat –, most visszatért, hogy egy egész estés műsor keretén belül több fronton indítson támadást a rekeszizmok ellen.

Idézzük fel együtt Koltai Róbert legjobb poénjait és korszakos sztorijait színházról, politikáról és egyáltalán erről a keserédes életről.


A közel kétórás műsorban betekintést nyerhetünk a korai színművészeti főiskolás korszakba, amikor főhősünk egyik abszurd kalandból a másikba csöppent az előadások alatt, vagy meghallgathatjuk Dés László gyönyörû, immár slágerré vált nótáit. Többek között még azt is megtudhatjuk, hogy kiről és miként mintázta a művész az illetékes elvtárs figuráját.

Darvas Szilárd: Legenda a nő teremtéséről! A legendás nevettető és rendező, az egykori illetékes elvtárs, majd illetékes polgártárs, akit az MTV szilveszteri kabaréjában közel 2 millióan tekintettek meg - immár mint illetékes bajtársat -, most visszatért, hogy egy egész estés műsor keretén belül több fronton indítson támadást a rekeszizmok ellen.dézzük fel együtt Koltai Róbert legjobb poénjait és korszakos sztorijait színházról, politikáról és egyáltalán erről a keserédes életről. A közel kétórás műsorban betekintést nyerhetünk a korai színművészeti főiskolás korszakba, amikor főhősünk egyik abszurd kalandból a másikba csöppent az előadások alatt, vagy meghallgathatjuk Dés László gyönyörű, immár slágerré vált nótáit.Többek között még azt is megtudhatjuk, hogy kiről és miként mintázta a művész az illetékes elvtárs figuráját. 

 

English Summary:

Róbert Koltai (born 16 December 1943) is a Hungarian actor, film director and screenwriter. He has appeared in over 90 films since 1967. He appeared in the 1976 film Man Without a Name, which was entered into the 26th Berlin International Film Festival, where it won the Silver Bear for an outstanding single achievement. He also appeared in Béla Tarr's 1981 film, The Prefab People. From the 1990s onwards, Koltai also worked as a successful film director.

 

koltai-kabar-dvd-2007-koltai-cabaret-directed-by-szeg-mih-ly-1.jpg

koltai-kabar-dvd-2007-koltai-cabaret-directed-by-szeg-mih-ly-2.jpg

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Koltai kabaré DVD 2007 Koltai Cabaret / Directed by Szegő Mihály / Hungarian Comedy show - stand up / Europa Records ER 7005 to your wish list.