null

Hofi tükre No. 6 DVD 2007 / Directed by Horváth Ádám, Bednai Nándor, M. Lukács Ágnes, Balázs András / Gondolj apádra, Ki fog gólt lőni? Élelem bére, Bicska Maxi / Hungaroton DVD 71239

(No reviews yet) Write a Review
$49.99
SKU:
5991817123950
UPC:
5991817123950
Weight:
5.00 Ounces
Adding to cart… The item has been added

Product Overview

Hofi tükre No. 6 DVD 2007 / Directed by Horváth Ádám, Bednai Nándor, M. Lukács Ágnes, Balázs András / Gondolj apádra, Ki fog gólt lőni? Élelem bére, Bicska Maxi / Hungaroton DVD 71239

UPC 5991817123950

ALL REGIONS PAL DVD  

MADE IN HUNGARY

AUDIO: Hungarian 5.1  

Runtime: 72 minutes

 

!!! Condition of this DVD is used very good !!!   We also have brand new one for $59.99 !!!

 

Hungarian Summary:

Hofi Géza parodistaként indult. Az idő és a tehetség változtatta őt nap mint nap megjelenő élő lelkiismeretté, nagy nevettetővé. Humora mögött a világ bírálatának kőkemény igazságai szólalnak meg, melyek adottságai révén, újból meg újból hallgatva-nézve a felvételeket, mindig aktuálisak maradnak. A rögzített kép és hang újra meg újra elénk varázsolhatja a már elment nagy művész személyiségét, tehetségét, szikrázó humorát, éles eszét, egyedülálló világlátását, hangját...
Amit tehát ezeken a kiadványokon láthatnak és hallhatnak, Hofi Géza öröksége, amelyet ránk hagyott, ez az örökség mindannyiunké, azoké is, akik személyesen láthatták és azoké is, akik újdonságképpen találkoznak vele. Hallgassák, nézzék, szeressék Őt...

(Részlet Horváth Ádám bevezetőjéből.)

 

A lemezen található epizódok / Episodes on the DVD:

A Magyar Televízió archívuma szerencsére, ha nem is kimeríthetetlen, de még győzi új képanyaggal, így a sorozat folytatódhat.

Gondolj apádra címet adták az eredetileg Temetném a munkát címmel készült 1984-es szilveszteri műsor egy részletének. A műsorban sok-sok feledhetetlen poénnal tarkítva poentírozza ki az emberi butaságot, a politika visszásságait és közben ismét tanúbizonyságát adja hihetetlen muzikalitásának.

Ki fog gólt lőni? Ez a címe a 30 évvel ezelőtt rögzített shownak, melyből itt csak Hofi műsorát mutatjuk be. Mondanivalójának apropója az egyre rosszabb formát mutató magyar foci. Pedig ő akkor még nem tudhatta, hogy ezt még lehet fokozni.

Bicska Maxi - nevezhetném az első klipnek, amit a televízió rögzített. A felvétel 1966-ban készült. Bicska Maxi dalát Hofi "trombitán" adja elő. Érdekessége a felvételnek, hogy első felesége a partnere.

Élelem bére címmel majd két évtizeden keresztül láthattuk Hofit a Madách Kamara színpadán. A naponta aktualizált politikai kabaré Hofi egyik fő erénye volt. Ez a felvétel 1988-ban készült, de ma is döbbenetesen aktuális.

 

Az Extrákban a sajnálatos módon ma már nem forgalmazható Hofi tükre sorozat első kiadványából ismételjük meg az Armstrong paródiát (1968), hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyük, akik lemaradtak a korábbi kiadványról.

1. Gondolj apádra (1984)
2. Ki fog gólt lőni? (1978)
3. Bicska Maxi (1966)
4. Élelem bére (1988)

 

About the comedian: Hofi Géza:

Géza Hofi (born Géza Hoffmann) was a Hungarian actor and comedian. He is probably the most popular Hungarian parodist and had strong influence on Hungarian cabaret.

 

Label:  Hungaroton ‎– 71239
Format:  DVD, DVD-Video, PAL
Country:  Hungary
Released:  2007
Genre:  Non-Music, Pop, Stage & Screen
Style:  Comedy, Schlager, Light Music, Parody
 
 

Tracklist

1 Gondolj Apádra 22:15
2 Ki Fog Gólt Lőni? 13:50
3 Élelem Bére 33:05
4 Bicska Maxi 4:41
  Extras
5 Sztárparádé - Armstrong Paródia 5:20
6 A Könyv 2:18

 

  • Phonographic Copyright (p) – Hungaroton
  • Distributed By – Hungaroton Records Kft.
  • AuthoringMega Multimedia Kft
  • DrumsVeszelinov András (tracks: 1)
  • GraphicsPálffy János
  • PianoMalek Miklós (tracks: 1)
  • SoundsP. Studio
  • Speech, Solo VocalHofi Géza

 

 

Reviews

(No reviews yet) Write a Review