Loading... Please wait...

Ha én egyszer kinyitom a számat DVD Salamon Béla legjobb kabaréjelenetei / Nevetés és Nosztalgia / Parlando / Hungarian black & white cabaret

$19.99
SKU:
5999884469018
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Ha én egyszer kinyitom a számat DVD Salamon Béla legjobb kabaréjelenetei / Nevetés és Nosztalgia / Parlando / Hungarian black & white cabaret

UPC 5999884469018

REGION 2 PAL DVD

MADE IN EU

AUDIO: Hungarian mono

SUBTITLES: -

Total Runtime: 80 minutes

 

Hungarian Summary:

Salamon Béla elérte a legtöbbet, amit komikus elérhet: poénjai szállóigévé váltak, beépülve mindennapi beszélgetéseinkbe. Hiszen kinek ne hangzana ismerősen: "Ha én egyszer kinyitom a számat!", "Szintén zenész", "Lepsénynél még megvolt!" De elért ennél többet is: azt, hogy akár hányszor látjuk híres alakításait, dőlünk a röhögéstől - vagy éppen megértően mosolygunk azon a figurán, amelyet olyan utánozhatatlanul alakított. Ráadásul olyan partnerekkel, mint Gózon Gyula, Bilicsi Tivadar, Kibédy Ervin, Hlatky László és mások.

 

Scenes / A lemezen található jelenetek:

- Vonósnégyes
- Lepsénynél még megvolt
- A tízes
- A papa helyezkedik
- Pomócsi marad

 

Cast  /  Szereplők:
Salamon Béla
Gózon Gyula
Bilicsi Tivadar
Kibédi Ervin

 

A 20. század közepének egyik legismertebb magyar komikusa, a túlélni iparkodó-ügyeskedő budapesti kisember alakjának klasszikus alakítója színpadon és a filmvásznon. Felvett alakításait máig játsszák, szerepmondatai közt voltak olyanok, amelyek őt magát is túlélő szállóigévé váltak. („Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni”,[2] „Lepsénynél még megvolt”,[3] „Vigyázz Malvin, jön a kanyar”, „szintén zenész”.)

 

ha-n-egyszer-kinyitom-a-sz-mat-dvd-1.jpg

ha-n-egyszer-kinyitom-a-sz-mat-dvd-2.jpg

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Ha én egyszer kinyitom a számat DVD Salamon Béla legjobb kabaréjelenetei / Nevetés és Nosztalgia / Parlando / Hungarian black & white cabaret to your wish list.