Loading... Please wait...

Anya - Nyelv - Játék by Kajdi Alexandra / Játékos anyanyelvi fejlesztő gyakorlatok óvodásoknak és kisiskolásoknak / Tinta Könyvkiadó 2021 / Paperback / Develop a rich vocabulary for Hungarian preschoolers

$19.99
SKU:
9789634092834
Weight:
16.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Anya - Nyelv - Játék by Kajdi Alexandra / Játékos anyanyelvi fejlesztő gyakorlatok óvodásoknak és kisiskolásoknak / Tinta Könyvkiadó 2021 / Paperback / Develop a rich vocabulary for Hungarian preschoolers

Paperback 2021

ISBN: 9789634092834  /  978-9634092834

ISBN-10: 9634092837

PAGES: 154

PUBLISHER: Tinta könyvkiadó

LANGUAGE: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description:

Az Anya – nyelv – játék olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek az anyanyelvi kompetenciát játékos módon fejlesztik. A kiadvány alkalmazható óvodákban és iskolák alsó tagozatán is egyfelől az anyanyelvi készség fejlesztésére (kiemelten a hátrányos helyzetű gyermekek esetén), másfelől a magyar mint idegen nyelv gyakorlására. Az Anya – nyelv – játék segítséget jelent olyan óvodapedagógusoknak és tanítóknak – szakiránytól függetlenül –, akiknek akad külföldi gyerek a csoportjukban, és szeretnék őket nyelvileg is célzottan fejleszteni. Ajánljuk szülőknek is, hiszen a kötetben szereplő játékok jó lehetőséget teremtenek az otthoni gyakorláshoz.

A könyv első fejezete – alkalmazkodva az új lehetőségekhez – a távoktatás keretein belül is működőképes feladatokat tartalmaz, melyek körben ülve vagy osztályteremben is játszhatók. A kötet második fejezetében mozgásos gyakorlatok olvashatóak. A harmadik fejezet játékai egy-egy fő témakör köré vannak rendezve – általában ezek is mozgással kombináltak. Végezetül az utolsó fejezet ismert és kevésbé ismert verseket, dalokat, mondókákat tartalmaz. Mindegyik játék csoportos, de a csillaggal megjelöltek játszhatóak egyszemélyes foglalkozáson is – némi módosítással.

 

A szerző / The Author:

Kajdi Alexandra már 10 éve tanítja a magyart mint idegen nyelvet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Dolgozott nyelv­iskolában, magántanárként, nagykövetségen és egyetemen. Jelenleg az ELTE BTK Magyar Mint Idegen Nyelv Tanszékének óraadó tanára.

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the Anya - Nyelv - Játék by Kajdi Alexandra / Játékos anyanyelvi fejlesztő gyakorlatok óvodásoknak és kisiskolásoknak / Tinta Könyvkiadó 2021 / Paperback / Develop a rich vocabulary for Hungarian preschoolers to your wish list.