Loading... Please wait...

Alarm für Cobra 11 DISK 1 - Die Autobahnpolizei DVD 1996 Cobra 11 az autópálya-rendőrség - A kezdetek / Directed by / Starring: Johannes Brandrup, Rainer Strecker, Almut Eggert, Erdoğan Atalay, Mark Keller / The Highway Police Episodes 1-4

$12.99
SKU:
5999557441952
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Alarm für Cobra 11 DISK 1 - Die Autobahnpolizei DVD 1996 Cobra 11 az autópálya-rendőrség - A kezdetek / Directed by / Starring: Johannes Brandrup, Rainer Strecker, Almut Eggert, Erdoğan Atalay, Mark Keller, René Steinke / The Highway Police Episodes 1-4 / RTL Germany

UPC 5999557441952

REGION 2 PAL DVD

MADE IN HUNGARY

AUDIO: Hungarian 2.0

Runtime: 220 minutes (4 episodes)

 

English Summary:

Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (German pronunciation: [aˈlaʁm fyːɐ̯ ˌkoːbʁaː ˈʔɛlf diː ˈʔaʊ̯tobaːnpoliˌtsaɪ̯]; English: Alarm for Cobra 11 – The Highway Police) is a long-running, popular German television series about a two-man team of highway police (Autobahnpolizei), originally set in Berlin and since 1999 in the area of Cologne in North Rhine-Westphalia. The series has been broadcast in 120 countries worldwide.

The tasks of the Cobra 11 team consist primarily in solving crimes and catching the perpetrators. Typical elements of the action genre are mixed, so that there are regular car crashes, shootouts, explosions and fistfights. These action scenes are elaborately produced in most cases, and appropriately presented in a spectacular way. The high number of unrealistic scenes is a common criticism of the series; for example, large explosions often happen after small collisions while people emerge unharmed out of cars which have sustained catastrophic damage. 

 

Hungarian Summary:

Semir Gerkhan és Tom Kranich az autópályrendőrség két renegát tagja nem kíméli magát, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Tom szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!

 

Episodes on Disc / Epizódok a lemezen:

1.  "Red Rose, Black Death" (Rote Rosen, schwarzer Tod / A végzet rózsái):

Bomba robban fel egy autópálya melletti vendéglőben. Közben a rendőrök holtan találnak egy idős asszonyt egy autóban. Frank és Ingo később rájönnek, hogy a két ügy nem függ össze. Egy férfi, aki Harrynak nevezi magát, megzsarolja Frank volt barátnőjét, Mareikét azzal, hogy ha a nő nem fizet, nem csak az autóját fogja elveszíteni. Frank és Ingo szerint szervezett bűnözésről van szó, akik védelmi pénzt követelnek az autós vendéglőktől. Amikor Mareike átadja a pénzt, Ingo egyedül lecsap Harryra anélkül, hogy megvárná az erősítést. A férfi ellenáll, és az éppen megérkező Frank szeme láttára hidegvérrel meggyilkolja Ingót.

2. "The New Partner" (Der neue Partner/Az új kolléga):

Miután Ingo meghalt, Franknak új társra van szüksége, így az autópálya-rendőrséghez frissen kinevezett, második generációs bevándorolt kis török, Semir Gerkhan lesz az. Frank és Semir eleinte nehezen boldogulnak egymással, de később jó munkatársak lesznek. Ezek után Frank és Semir egy autótolvajbanda nyomába ered, akik új luxuskocsikat lopnak el a tulajdonosuktól, nem sokkal azok átvétele után. Az autókat főleg keletre szállítják, megrendelésre. A két rendőrnek sikerül lekapcsolnia az első szállítmányt, ahol a sofőrt, Hans-Peter Rutkovskit megölik. Ezután Semir vállalkozik arra, hogy maga vezessen egy olyan autót, ami a tolvajoknak rendkívül fontos a szállítmány teljességéhez. A csapdába belesétálnak a bűnözők, és az alkalmat megragadva egy különleges kulcs segítségével rögtön el is lopják a kocsit. Frank és Semir viszont közbelép és elkapják a tolvajt. Már csak rajtuk múlik, hogy milyen módszerrel fogják megtörni az ellenszegülő férfit.

3. "Blood & Thunder" (Mord und Totschlag/Lányok az út mentén):

Az autópálya mellett női holttestre bukkan a rendőrség. Kiderül, hogy olyan rejtélyes sorozatgyilkosság áldozata, amely prostituáltak ellen irányul. Előkerül egy másik hulla is, egy kamionsofőré, aki Prottnak, a szállítmányozónak dolgozott. Prott és a sofőr mindig sokat veszekedett egymással, többnyire a kis jövedelmen. Ezúttal a sofőr magával visz egy sárga gumikacsát, ami Prottnak a halott kislányától az egyetlen emléke. Frank szerint megalapozott indítéka volt alkalmazottja meggyilkolására. Egy fantomkép révén a gyanú az elhunyt prostituált barátjára, Antonra hárul. Anton mentálisan nem beszámítható, és Katja, a halott nő volt az egyetlen, akit szeretett, s akiben megbízott. Anton bosszút áll volt barátnőjéért, de tettének következményeit nem ismeri fel.

4. "Death at 100 km/h" (Tod bei Tempo 100/Pókiszony):

Peter Sawaski, a gazdag és sikeres ügyvéd nagy sebességgel száguld az országúton, és frontálisan belerohan egy családanya, Sabine Thiel autójába. Mindketten azonnal életüket veszítik. A nyomozás nem talál alkoholt az ügyvéd vérében, és az autója fékje is hibátlan volt. Sabine éppen akkor a férjével beszélgetett telefonon, így a férfi végighallgatta az eseményeket. Elmondja Semirnek, hogy Sawaski eszementen rohant bele Sabine autójába. Sawaski halálának egyvalaki örül, az apósa, a híres zoológus. A nyomozás során Frank és Semir kiderítik, hogy Sawaski különös fóbiában szenvedett: pókiszonya volt. Minden alkalommal kínosan ügyelt arra, hogy a pókokat távol tartsa a környezetéből. Ebből kifolyólag a rendőrök átvizsgálják a roncsot, és egy pókot találnak benne.

 

Cast / Szereplők:

Johannes Brandrup
Rainer Strecker
Almut Eggert
Erdoğan Atalay
Mark Keller
René Steinke
Christian Oliver
Gedeon Burkhard
Tom Beck
Vinzenz Kiefer
Daniel Roesner
Katja Woywood
Katrin Heß
Niels Kurvin
Daniela Wutte

 

 

Genre Action, Crime drama, Police Procedural
Starring Johannes Brandrup
Rainer Strecker
Almut Eggert
Erdoğan Atalay
Mark Keller
René Steinke
Christian Oliver
Gedeon Burkhard
Tom Beck
Vinzenz Kiefer
Daniel Roesner
Katja Woywood
Katrin Heß
Niels Kurvin
Daniela Wutte
Composer(s) Reinhard Scheuregger
Klaus Garternicht
Nik Reich & Jaro Messerschmidt
Kay Skerra
Daniel Freundlieb
Frederik Wiedmann
Justin Burnett
Maximilian Nieberle
Country of origin Germany
Original language(s) German
English
No. of seasons 25
No. of episodes 360 (list of episodes)
Production
Running time ca. 45 minutes-Pilot movies 90 minutes

 

Alarm für Cobra 11 DISK 1 - Die Autobahnpolizei DVD 1996 1.JPG

Alarm für Cobra 11 DISK 1 - Die Autobahnpolizei DVD 1996 1.JPG

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Alarm für Cobra 11 DISK 1 - Die Autobahnpolizei DVD 1996 Cobra 11 az autópálya-rendőrség - A kezdetek / Directed by / Starring: Johannes Brandrup, Rainer Strecker, Almut Eggert, Erdoğan Atalay, Mark Keller / The Highway Police Episodes 1-4 to your wish list.