Loading... Please wait...

A tudomány Istenre talál by Kerényi Lajos / Csókay András tanulmányával / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / Science finds God / With the studies of Csókay András / Paperback

$25.99
SKU:
0319002582736
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

A tudomány Istenre talál by Kerényi Lajos / Csókay András tanulmányával / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / Science finds God / With the studies of Csókay András

 

Paperback 2020

Pages: 160

Product code: Kerenyi4

Publisher: Szent Gellért Kiadó és Nyomda

Language: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description: 

Izgalmas szellemi kalandra hívunk mindenkit!
Nem csak hívőket; a meghívottak közé tartoznak az Isten nélkül próbálkozók, a tudatos keresők, a lelkes, bontakozni szándékozók, akik nagyon sokan vannak.

Beszélünk majd az anyag evolúciójáról. Itt feltétlenül kikérjük a természettudósok véleményét.
Szó lesz a szellem nagy bontakozásáról. Követhetjük elmélkedéseinkben az eszmék, világnézetek, világmagyarázatok, filozófiák érdekes, szellemi belépéseit a különböző korokba. Ezekhez tartozik szorosan a természetfeletti belépése a teremtett világba. Vallástörténeti távlatok fognak majd megnyílni előttünk.
Isten Fia, a Bárány végső nagy győzelme felé rohan véresen és dicsőségesen a bűntől és Sátántól megsebzett világ! Az immár megváltott világ! Megrendülve szemléljük majd a nagy vég felé vezető úton a jeleket, amelyekről maga Isten szólt.
Szellemi felüdülés lesz ez a könyv a mindig aggódók számára, megerősítés és gyógyulás a kishitűeknek, a hitükben ingatagoknak.

Az első két kiadáshoz képest jelentősen bővített tartalommal jelentetjük meg ezt az értékes könyvet, 160 oldalon.
Két új tanulmánnyal: Csókay András agysebész hitvalló írásával, és Szűcs Ernő rövid tudományos összefoglalójával arról, hogy az új felfedezések nyomán tudomány már nem tudja letagadni sem Isten létét, sem a teremtés tényét.

 

Product image

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the A tudomány Istenre talál by Kerényi Lajos / Csókay András tanulmányával / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / Science finds God / With the studies of Csókay András / Paperback to your wish list.